bouwsysteem met

101 mogelijkheden

waarom bouwen in licentie?

innovatief concept

Zowel grondgebonden als gestapelde woningen. Meer opbrengsten per m2 grond.

snelle ontwikkeltijd

Razendsnel maatwerk ontwerp en uitwerking. Vraaggestuurde ontwikkeling mogelijk.

prijs-zekerheid

Een duidelijke all-in prijs voor ons innovatieve betoncasco.

leverings-zekerheid

Verzekerd van snelle cascolevering door onze co-maker.

kwaliteits-borging

FLEX-borg kwaliteitssysteem met online lean-planning voor monitoring en optimalisatie van de bouw.

kwaliteitsborging.png

01/

kant-en-klare woonoplossingen

De markt vraagt om kant-en-klare woonoplossingen met meerwaarde voor de klant. Woningconcepten zijn vaak gebaseerd op de ideale bouwmethodiek en minder op de woonkwaliteit voor bewoners. Bovendien zijn de concepten vaak beperkt tot grondgebonden woningen en kunnen er geen gestapelde woningen mee worden gerealiseerd.

03/

ontkoppeld bouwen

Het FLEX concept is geïnspireerd op Slimbouwen waarbij bouwdisciplines worden ontkoppeld. Preferred suppliers werken als een trein achter elkaar aan. Als de één klaar is, komt de ander pas op de bouwplaats. Dit draagt bij aan rust en orde.

02/

beste van twee werelden

FLEX is een prijswinnend woningbouwconcept dat het beste van twee werelden verenigd: flexibele woonkwaliteit en een efficiënt bouwconcept, ook voor de gestapelde woningbouw. Bij ontwikkeling en realisatie van projecten werkt FLEX samen met (ontwikkelende) aannemers. De ontwerpfase en het bouwproces vloeien samen.

04/

bouwen als een trein

Iedere fase wordt afgesloten met een tussenoplevering. Zo zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd en worden faalkosten voorkomen. Met deze manier van werken realiseert FLEX bouwsnelheid, optimale flexibiliteit en hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 
 
 
 

rolverdeling

Wij verzorgen voor u het gehele ontwerp en de uitwerking tot de start van de bouw. 

Uw voordelen

Snel maatwerk ontwerp

+

Integrale uitwerking incl. constructie

+

Wabo vergunning

+

Verkoop-/verhuurstukken

+

Uitvoeringsgereed BIM-model

+

U bent als aannemer de bouwregisseur en verantwoordelijk voor de realisatie van het project, de werkvoorbereiding en het aantonen van de geleverde prestaties. U kunt gebruik maken van onze co-makers en preferred suppliers maar dat is niet verplicht. 

In onze menukaart 'bouwen á la carte' vindt u ons full-service dienstenpakket. Van stedenbouw tot bewonersbeleiding en van webshop tot FLEX-borg. Meer weten? We vertellen u er graag alles over...

 

FLEX-borg

U kunt gebruik maken van het FLEX-borg kwaliteitsysteem. De kern van FLEX-borg is de online lean-planning. Het systeem biedt altijd en overal inzicht in tekeningen, contracten en de actuele planning. Kwaliteitsinspecties en testresultaten van onze tussenopleveringen worden hieraan gekoppeld. Hiervoor werken we samen met KYP, wat staat voor 'keep your promiss'.

 
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black LinkedIn Icon

Meer weten? Vraag onze flexperts!

Jeroen Heiblom

bouwmanager

  • Linkedin

Erwin Spuybroek

  • Linkedin

ontwikkelaar

Copyright FLEX 2018
proclaimer