FLEX! reset de bouw

Scroll down

Samen met FLEX je nieuwe huis maken. 

De buurt, het huis en het interieur die bij je passen.

Jouw ideale habitat is de leefomgeving waar je thuis bent. Een functioneel huis, comfortabel interieur en veilige buurt, duurzaam in waarde en betaalbaar.

Dat is FLEX!

Ons woningconcept is gebaseerd op het concept “Slimbouwen”. Een slimme oplossing oogt zo eenvoudig dat je je achteraf afvraagt hoe je het ooit anders had willen doen. Bij slim bouwen maken we gescheiden van elkaar de vier hoofdonderdelen van een woning:

Draagstructuur

.

Dak en gevel

.

Installaties

.

Afbouw

.

 

Slimbouwen prijs

FLEX heeft de Slimbouwen prijs voor het slimste concept van gewonnen! Niet alleen de vakjury roemde ons innovatieve woningsysteem maar we ontvingen ook de publieksprijs.


Het oordeel van de vakjury: 
Flex-home scoort op alle vier aspecten van FRED* erg positief. Het concept sluit qua aanpak en proces naadloos aan op de Slimbouwen principes. Door na iedere fase (casco, schil, inbouw, afbouw) een oplevering te hebben, wordt de kwaliteit gewaarborgd. Bestaande producten worden in dit concept op een slimme manier samengebracht. Er wordt gedacht vanuit de gebruiker.


*) FRED = Flexibiliteit, Reductie, Efficiency en Duurzaamheid

 

bouwen als een trein

De manier van bouwen van FLEX is revolutionair, omdat de ontwerpfase en bouwproces samenvloeien.

De leveranciers werken al een treintje achter elkaar aan.

Als de één klaar is, komt de ander pas op de bouwplaats. Dit draagt bij aan orde en overzichtelijkheid en vermindert tijd- en materiaalverlies.

 
 

creëer zelf je huis

Onder 'ontdek FLEX!' vindt je de ‘creëer je huis' met alle informatie over het samenstellen van je eigen woning.

Het creëren van jouw woning begint bij het FLEX basis-huis. Dat is een woning in twee lagen met een variabele breedte en diepte die je zelf kunt kiezen.

Elke woning van FLEX is een groei-huis. Het basis-huis groeit met een extra verdieping, een kap, een uitbouw of andere uitbreiding uit tot jouw persoonlijke ontwerp.

Het interieur is een afspiegeling van jezelf. Dat noemen wij een selfie-huis. De indelingsmogelijkheden bij FLEX  zijn bijna eindeloos. Maar een selfie-huis biedt meer. Je kunt ervoor kiezen je selfie-huis zelf af te bouwen en daarmee tot 35% te besparen op de kosten.

Wil je niet weken lang klussen, eindeloos showrooms bezoeken en keuzestress?

Kies dan ons klaar-huis. Je krijgt advies van onze designers en creëert met een paar slimme keuzes het huis en tuin dat bij je past. Jouw woning is dan compleet afgewerkt bij oplevering.

Wij maken niet alleen de keuken en badkamer, maar brengen ook wandkleuren, vloeren en raambekleding voor jou aan.

samen bouwen

Samen met FLEX je nieuwe huis maken. De buurt, het huis en het interieur die bij je passen. Jouw ideale habitat is de leefomgeving waar je thuis bent. Een functioneel huis, comfortabel interieur en veilige buurt, duurzaam in waarde en betaalbaar.

FLEX is procesbegeleider, architect en aannemer in één. Wij coördineren, maken architectuur, en bewaken tijd en geld. Wij combineren dat met lage aanvangskosten en vroege prijszekerheid.